dinsdag 23 september 2014

2 startpagina

Ik heb een startpagina via als je hier klikt zie je het gemaakt.
Ik vind niet zo een handige pagina want je moet steeds inloggen als je op die pagina wilt komen.
Ik heb dan sneller het URL adres ingetypt dan in te loggen via die symbaloo.com.groetjes
Rubberen Robbie

3 opmerkingen:

 1. Als je het op je eigen PC gebruikt, kun je er ook voor kiezen dat je automatisch ingelogd blijft. Elke keer inloggen is inderdaad erg onhandig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat werkt bij mij alleen op mijn tablet. Daar heb je in je rechteronderhoek een slotje wat je open en dicht kan zetten. Als hij open staat hoef je niet meer in te loggen. Op de pc zie ik dit helaas niet terug. Bij de instelling staat hij bij mij wel op automatisch inloggen maar dat doet hij dan niet.

   Verwijderen
 2. Dag Robbie,
  Dat Rubberen laat ik voor het gemak maar even weg of je moet er erg veel prijs op stellen. Als je deze link met ons deelt dan kunnen wij hem niet zien omdat je de pagina niet echt gedeeld hebt. Dat kan alleen met het deelteken (v). Zie ook mijn opmerkingen bij de andere blogs. Maar wel goed dat je er een hebt aangemaakt. En zoals ik ook bij Adelheid al aangaf, het is mogelijk om op je pc de inlog te laten onthouden. Ik ga nog even uitzoeken waar dat onder zit. En op Symbaloo kun je oneindig (?) veel tabbladen met vierkantjes maken. En ook op een pagina kun je meer vierkantjes maken dan dat je standaard ziet, je kunt je pagina groter maken waardoor je meer vierkantjes kwijt kunt. Kun je al die URL's dan nog onthouden?

  BeantwoordenVerwijderen